YRITYKSEN FILOSOFIAA

Neri - nimi tarkoittaa korkeaa tuotteiden laatua

Yrityksemme vuosien menestyksen takana on hyvin erityinen yritysfilosofia ja yhteiset arvot, jotka määräävät päivittäisiä toimiamme. Tämä perustuu innovatiivisten ja korkealaatuisten asiakaslähtöisten tuotteiden kehittämisen, valmistuksen ja markkinoinnin älykkääseen yhdistelmään. Juuri tämä tekee meistä ainutlaatuisia 

innovaatio

Tutkimus ja innovaatiot muodostavat perustan Nerille kannattavan kasvun mahdollistamiselle ja tulevaisuuden kestävälle muotoilulle. Innovatiivisten tuotteiden lisäksi parannetut prosessit ja älykkäät ratkaisut edistävät merkittävästi yrityksen ja sen asiakkaiden menestystä.

asiakaslähtöisyys

Perimmäisenä tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Sovellusinsinöörimme keskittyvät asiakkaiden etuihin. Otamme yksilöllisesti huomioon asiakkaiden ideat ja vaatimukset tuotteiden laskennassa ja suunnittelussa. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka sovittavat optimaalisesti yhteen turvallisuuden, käyttöiän ja hinnan tekijät.

 

yrityskulttuuri

Visiomainen ajattelu ajaa meidät uusiin virstanpylväisiin ja varmistaa yrityksen kestävän kehityksen. Kaikkia työntekijöitä pyydetään antamaan ideoitaan ja luovuuttaan. Suorituksen vaatiminen ja edistäminen on olennainen osa yrityskulttuuria. Optimistinen, vastuullinen ja molemminpuolinen kunnioitus on elävä ohje

laatu

Laatu on ja on edelleen ykkösprioriteetti. Tavoitteenamme on tuottaa turvallinen, puhdas, toimiva, energiaoptimoitu ja ympäristöystävällinen tuote.