Lean Manufacturing System -ratkaisut

Tie lean-yritykseen onnistuu vain lean-valmistuksen integroimalla. Monen vuoden kokemuksellamme Toyota Production Systemsistä ja Bosch Production Systemsistä valmistamme korkealaatuisia tuotteita, jotka edistävät tuotantovirtojen ja prosessien kestävää parantamista. Käsittelemme intensiivisesti tavoitteitasi ja vaatimuksiasi ja kehitämme ratkaisuja, jotka mukautuvat optimaalisesti tuotantoosi.

Olipa kyseessä tavarakuljettimet, kuljetin- ja kuljetusjärjestelmät, manuaaliset ja automatisoidut työasemat, supermarketit, virtaustelineet, maito- ja kuljetusvaunut, Kanban-tuotteet, kaikki materiaalivirtaan liittyvä: täältä löydät oikeat tuotteet yritykseesi.

Hyödynnä osaamistamme ja osaamistamme lukuisista kansainvälisistä projekteista konsultoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

Neri toimittaa sinulle kaiken yhdestä lähteestä alkaen taakkatelineestä. Kaikkien komponenttemme korkea laatu ja yhteensopivuus takaavat, että koko järjestelmä toimii moitteettomasti ja näin ollen sijoituksesi on turvallinen.