YRITYS

Tietoja Neri

Työkappaleen kannattimien kehittämisestä ja valmistuksesta alkanut liiketoiminta on viime vuosina jatkanut laajentumistaan ​​innovatiivisen tuotannon, luovien ideoiden ja laatuun pyrkimisen kautta. Halulla olla aina vahva, halukas kumppani asiakkaille luotiin perusta vaikuttavalle kehitykselle. Nykyään Neri on osaava kumppanisi ammattimaisissa materiaalivirta- ja työkappaleenkuljetusjärjestelmissä, älykkäässä kokoonpano- ja prosessiautomaatiossa sekä kaikenlaisissa kuljetusjärjestelmissä.

Tarkkuus, laatu, luotettavuus ja tekninen edistys ovat tärkeitä tuotteillemme ominaisia ​​piirteitä.

Logistiikkaketjujen kokonaisvaltainen optimointi on luotettava keino hyödyntää liiketoimintapotentiaalia ja kasvattaa voittoa. Neri näkee toimitusketjun saumattomana yhdyssiteenä kaikista niistä toiminnoista ja prosesseista, joita tarvitaan tuotteen toimittamiseen ja lopulta toimittamiseen asiakkaalle.  

Logistiikkaketjun kokonaisvaltaisen ymmärryksemme ansiosta voimme tarjota sinulle ammattitaitoista  

  • Työkappaleen kannatinjärjestelmät
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korit, puhdistuskorit
  • Kaikenlaiset laitteet teollisuusosien puhdistukseen
  • Lavojen ja laatikoiden nostimet
  • Kuljetusvaunut ja kuljetusjärjestelmät

vapauttaaksesi yrittäjäpotentiaalisi ja laajentaaksesi kilpailuetuasi.  

Sovellusinsinöörimme keskittyvät asiakkaiden etuihin. Otamme yksilöllisesti huomioon asiakkaiden ideat ja vaatimukset tuotteiden laskennassa ja suunnittelussa. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka sovittavat optimaalisesti yhteen turvallisuuden, käyttöiän ja hinnan tekijät.

Ainutlaatuisen suunnittelun, toteutuksen, ihmisten ja teknologian sekä kokeiltujen ja testattujen menetelmien yhdistelmän avulla optimoimme olemassa olevia/uusia tuotantoja ja prosesseja. Olipa kyse teollisuudesta, logistiikasta, lääketieteellisestä tekniikasta tai vähittäiskaupan alalla, työmme keskittyy ratkaisuihin, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja täyttävät korkeat vaatimukset. Perimmäisenä tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset.

Arvokkaan yhteistyön kautta kansainvälisen tason johtavien yritysten kanssa olemme jatkuvasti parantaneet suorituskykyämme ja laajentaneet visiotamme. Monen vuoden kokemus, kattava osaaminen ja kansainvälinen liiketoiminta ovat paras perusta innovatiivisille ja taloudellisille ratkaisuille, jotka myös inspiroivat asiakkaitamme ja edistävät merkittävästi tuotteidemme menestystä markkinoilla.

                                               

Globaali imagojohtaja

Premium-valmistajalle vahva brändi on kestävän menestyksen perusta. Nykyään NERI on kehittynyt erittäin moderniksi teollisuusyritykseksi, joka täyttää globaalien yritysten kumppanina myös korkeat, ainutlaatuiset työkappaleen käsittelyn, materiaalihuollon ja automaatiotekniikan vaatimukset. 

 

 

innovaatio

Huomisen kysymysten parissa työskenteleminen ja vastausten löytäminen tänään on Nerin innovaatiotoiminnan lähde. Kehitämme tulevaisuuteen suuntautuvia ratkaisuja vuosien kokemuksen ja oman tutkimuksemme pohjalta. Näin varmistamme tulevaisuuden elinkelpoisuutemme, eli kyvyn vastata jatkuvasti muuttuvaan maailmaan.

   tulevaisuutta

Neri aikoo pitää kiinni pitkän tähtäimen strategiastaan ​​myös jatkossa. Olemme edelleen vakuuttuneita siitä, että suuri osa kasvustamme tulee syntyä omien innovaatioidemme kautta. Kansainvälisiä myynnin rakenteita laajennetaan vastaavasti suunniteltua kasvua varten.

 

Investoinnit jatkuvat.... 

Viime vuosina Neri on jatkuvasti kasvattanut tuotantoaan ja liikevaihtoaan ja samalla kasvattanut vientiosuuttaan. Tämä positiivinen kehitys johtuu ensisijaisesti houkuttelevasta ja monipuolisesta tuoteportfoliosta, jota on jatkuvasti uudistettu ja laajennettu. Tavoitteena on jatkaa tätä nousua suunnitelluilla uusilla investoinneilla.